Zdravé žití U tří růží
 
Kontakt VIDEA
E-SHOP FOTOOBRAZY Potraviny KNIHY Kosmetika KRYSTALY Lékárna CD DVD Obsah košíku Obchodní podmínky

Novinky
e-mailem:


 
Pokud chcete dostávat e-mailem informace o novinkách na těchto stránkách a o nových produktech v našem e-shopu, vložte zde Vaší e-mailovou adresu a stiskněte tlačítko Přihlásit.
 
 
Doporučujeme:

Karafa WaterStar
Karafa WaterStar
Dr. Masaru Emoto



Doba jedová 2
Doba jedová 2
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.



Doba jedová
Doba jedová
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.
Zdravé žití » E-shop » Knihy » Astrologie
Hledání:  

Sluneční znamení - Linda Goodmanová

Sluneční znamení

2. vydání

Linda Goodmanová

Zjistěte, co se opravdu děje ve vašem životě i v životech vašich blízkých! Je váš vyvolený i přes svou tvrdou vizáž citlivka? Chce si vás ta kráska vzít vážně jen pro peníze? Kdy by bylo dobré nechat svou milou pochybovat o vaší věrnosti? Kdy raději držet jazyk za zuby a kdy jít s pravdou a pocity ven? Kdy požádat šéfa o zvýšení platu, dívku o ruku nebo zetě o půjčku?
Radu pro správné načasování, které je základem úspěchu, vám nabízí světově známá astroložka Linda Goodmanová, která díky svému studiu slunečních znamení pomohla miliónům čtenářů k lásce, úspěchu a štěstí. Oslňte své přátele vhledem do tajných zákoutí jejich povah! Knížka, vydávaná v reedicích už více než 40 let, je psaná s citlivostí a humorem, jimiž se odlišuje od jiných titulů podobného zaměření.

Postavení planet při narození zkoumali hvězdáři již od nepaměti. Již tenkrát věřili, že vlastnosti jednotlivých planet a jejich vzájemné postavení výrazně určuje osud, předpoklady, nadání i životní úskalí každého člověka. I my pohlížíme na sluneční znamení člověka jako na důležitý zdroj hledání informací o nás samých. Vždyť ne náhodou jsme si vybrali čas svého narození. Snad proto, abychom se identifikovali s energiemi vlastními tomu kterému času, abychom měli nejvhodnější podmínky pro úkol, jenž jsme si stanovili.
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové. Je autorkou knih HVĚZDNÁ ZNAMENÍ, ZNAMENÍ VZTAHŮ, ZNAMENÍ LÁSKY a románu Gooberz. Její knihy jsou triumfálním vyhlášením síly lásky, užijte si každou větu, každé slovo. Žádnou další knihu však již paní Goodmanová nenapíše. Bohužel...


vydal: Jota, rok: 2011, stran: 528,
vazba: brožovaná, rozměr: 21x15 cm,
ISBN 978-80-7217-806-3

Cena: 348,- Kč s DPH 
Tento produkt je nedostupný.
 
 

 
Všechny produkty v kategorii Knihy » Astrologie:
Ing. René Mrajca - ŽIVLOVÁ ASTROLOGIE
 
 

 
Všechny produkty od autora: